Yunet
 

Sport

Prvi rođendan Džudo kluba „Tamiš“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. mart 2022. • 21:07 •

Prvi rođendan Džudo kluba „Tamiš“

Džudo klub „Tamiš“ ove godine obeležio je prvi rođendan. Tim povodom u njegovim prostorijama organizovan je „Borbeni trening“ u kom su učestvovali najbolji mladi džudisti iz kluba „Crvena Zvezda“ Beograd.

Džudo klub „Crvena Zvezda“ rado se odazvao pozivu godišnjice Džudo kluba “Tamiš”. Učešće na „Borbenom treningu“ bila je sjajna prilika da se pored treninga i borbe mladi džudisti druže i unaprede svoje veštine. Džudoke “Crvene zvezde” u narednom periodu očekuju mnoga takmičenja na Prvenstvu za starije pionire, kaže trener Džudo kluba „Crvena Zvezda“ Andrej Đurišić.

Mlade džudoke nisu krile oduševljenje pokazanim na ovom treningu. Prikazali su odlične borbe, a najbolji među njima nagrađeni su medaljama.

„Džudo klub „Tamiš“ je na prethodnim takmičenjima ostvario dobar rezultat i obeležio ovu godinu uspešno na državnim prvenstvima. Prema rečima PR-a Džudo kluba „Tamiš“ Marka Sekulovića “Borbeni trening” doprinosi deci da što bolje savladaju ovaj sport i budu uspešniji u daljim takmičenjima.

Džudisti Tamiša ovu takmičarsku sezonu nastaviće na isti način kako su završili prošlu godinu, pobedama i osvajanjem vrednih medalja, poručuju iz ovog kluba.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad