Yunet
 

Sport

Fudbaleri Železničara gostuju na Banjici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. mart 2022. • 13:00 •

Fudbaleri Železničara gostuju na Banjici

Foto FB FK Železničar

U okviru 28.kola Prve lige Srbije fudbaleri Železničara gostuju na Banjici. Duel sa Radom biće prilika da se posle remija protiv Loznice, pred svojima navijačima, pančevački prvoligaš vrati u pobednički ritam.

Železničar je trenutno na 3.mestu i bori se za ulazak u Superligu Srbije. Sa druge strane, Rad je 14.i nalazi se u zoni ispadanja. Pogled na tabelu kaže da je pančevački tim favorit, ali trener Železničara Dragan Perišić upozorava da njegov tim očekuje još jedan zahtevan meč.

– Ovo će biti naš treći meč u sedam dana. Rad je spoj mladosti i iskustva, čvrsta i agresivna ekipa snažnog karaktera. Znamo njihove njihove vrline, znamo i mane, pripremili smo se za ono što nas očekuje. Potrudićemo se da produžimo intervale naše dobre igre id a se na Banjici vratimo u pobednički kolosek. Učinili smo sve da ekipu tehnički i taktički pripremimo, ali, što je mnogo važnije, i psihološki za ono što nas čeka. Pod pritiskom smo i mi i oni, i Radu i nama je pobeda važna kako bi ostvarili zacrtani cilj – rekao je Perišić.

U timu Železničara zbog kartona neće biti Lazara Miloševa. Svi ostali su spremni. Meč protiv Rada igra se u nedelju, 27.marta od 16 sati na stadionu “Kralj Petar Prvi” na Banjici.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena