Yunet
 

Sport

FK Železničar i FK Loznica igrali nerešeno

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. mart 2022. • 08:56 •

FK Železničar i FK Loznica igrali nerešeno

Fudbaleri Železničara odigrali su nerešeno sa ekipom Loznice u 27.kolu Prve lige Srbije. Susret je završen bez golova 0:0. Vremena za odmor nema, već u nedelju, 27.marta očekuje ih novo iskušenje, gostuju u Beogradu ekipi Rada. Meč se igra od 16 sati.

Bleda igra i remi fudbalera Železničara protiv Loznice u 27. kolu Prve lige Srbije. Duel odigran na stadionu SC “Mladost” završen je bez golova 0:0. Imao je Železničar nekoliko polušansi, ali nije uspeo da iskoristi nijednu. Najozbiljnija je bila ona Lazara Miloševa na dodavanje Petrovića u 73.minutu utakmice. Milošev je šutirao na prvu po zemlji, a dobro je intervenisao Elesin, golman Loznice.

Pre toga u 56.minutu Stojčev je uposlio Zuvića koji je ušao u kazneni prostor, možda je mogao da šutira, ali se odlučio da uposli Gigića i nešto što je mogla da bude prilika je otišlo u nepovrat.

U prvom poluvremenu dve poluprilike za Železničar, nakon slobodnog udarca Stojčeva šutirao je Kostić , a nekoliko minuta kasnije sa distance je probao Stojčev.

Na drugoj strani jedna polušansa gostiju u 34.minutu sa distance je šutirao Ivić, ali je lopta sa spoljne strane zatresla mrežu.

Nakon meča Dragan Perišić, trener Železničara, rekao je da njegov tim nije bio na visini zadatka u prvom poluvremenu, ali da su u drugih 45 minuta pružili dobru igru. Istakao je da Loznica ekipa koja zna da uspori igru.

– Nažalost nismo uspeli da probijemo njihov blok, igrali su defanzivno. Uspeli smo da stvorimo tri-četiri situacije, ali nismo uspeli da ih realizujemo, sjajno je intervenisao golman rivala. Ne možemo biti u potpunosti zadovoljni jer nije ostvaren cilj, ali Loznica je ekipa koja zna da igra na rezultat. Došli su da igraju na rezultat I to su uradili. Nama ostaje da do meča sa Radom iskorigujemo ono što nije dobro kako bi već u nedelju nastavili pobednički niz – rekao je posle meča Perišić.

Železničar ostaje na 3.mestu Prve lige Srbije. U nedelju, 27.marta na Banjici gostuje ekipi Rada. Meč se igra od 16 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena