Yunet
 

Sport

Ministar Udovičić u poseti Kovačici i Debeljači

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. mart 2022. • 20:27 •

Ministar Udovičić u poseti Kovačici i Debeljači

U okviru redovnih obilazaka lokalnih samouprava širom Srbije, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Kovačicu i Debeljaču i tom prilikom razgovarao sa predstavnicima lokalnih samouprava i sportistima o važnosti unapređenja sistema sporta i sportske infrastrukture. Nastavljena je i redovna akcija opremanja školskih fiskulturnih sala, pa su danas nove komplete sportske opreme i rekvizita dobile Osnovna škole “Mlada pokolenja” u Kovačici i Rukometni klub “Spartak” u Debeljači.

Predsednik Opštine Kovačica Jaroslav Hrubik istakao je značaj posete ministra Vanje Udovičića i rekao da je ovo četvrti put za pet godina da je ministar posetio njihovu opštinu. Takođe naglasio je značaj razgovora između lokalnih samouprava i ministarstva.

Ministar Udovičić se tokom posete družio sa decom iz Osnovne škole “Mlada pokolenja” i sportistima i trenerima Rukometni klub “Spartak” i kroz otvoren i srdačan razgovor upoznao sa njihovim ciljevima i daljim ambicijama. Takođe je bilo reči i o pomoći karate klubu u Kovačici i kuglaškom klubu u Debeljači. Ministar je naglasio da će se oni i u budućnosti truditi da obezbede najbolje uslove za sve sportiste u Srbiji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena