Yunet
 

Sport

Pobeda Železničara u 25. kolu Prve lige Srbije

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. mart 2022. • 19:49 •

Pobeda Železničara u 25. kolu Prve lige Srbije

Fudbaleri Železničara zabeležili su i drugu pobedu u prolećnom delu sezone. U 25. kolu Prve lige Srbije pred svojim navijačima su savladali Radnički iz Sremske Mitrovice 1:0. Strelac jedinog gola bio je Danilo Dašić u 88.minutu.

Golom Danila Dašića u 88.minutu utakmice fudbaleri Železničara su zabeležili i drugu pobedu u prolećnom delu Prve lige Srbije. Na terenu SC Mladost u Pančevu savladan je Radnički iz Sremske Mitrovice 1:0.

Radost navijačima Železničara doneo je Dašić u 88.minutu. Stojčev je izveo slobodan udarac, lopta se odbila do Konatara koji je vratio u kazneni prostor, šut  Đorđevića zaustavila je stativa. Na odbijenu loptu naleteo je Dašić i smestio je iza leđa golmana Šegavca. Železničar je poveo 1:0, ispostavilo se da je to bio konačni rezultat. (006 11,35)

Dejan Nikolić, trener Radničkog, kaže da je utakmica bila baš onakva kakvu je i očekivao, tvrda, takmičćarska, sa detaljima koji su mogli da prevagnu na jednu ili drugu stranu. .

Strateg Železničara Dragan Perišić se složio da je bio tvrd i zahtevan meč.

Ovo je 12.pobeda Železničara u ovoj sezoni kojom se učvrstio na 4.mestu na tabeli Prve lige Srbije. U narednom kolu Železničar gostuje u Novom Sadu ekipu Kabela.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad