Yunet
 

Sport

Humanitarno “streetworkout” takmičenje

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. mart 2022. • 19:04 •

Humanitarno “streetworkout” takmičenje

Mladi sportisti i rekreativci okupljeni u instagram grupi “Street Workout Pančevo” najavljuju još humanitarnih treninga i takmičenja u narednom periodu. Poslednje veliko takmičenje održali su krajem prošlog meseca, a prikupljeni novac uplaćen je na račun Fondacije “Budi human”.

Grupu “Streetworkout” naši mladi sugrađani oformili su na Instagramu kako bi promovisali sport i zdrav život, ali i humanist. Od osnivanja do danas broj članova se udvostručio. U grupi je trenutno više od 600 njih.

Prvo humanitarno “streetworkout” takmičenje u Pančevu održano je prošle godine krajem avgusta. Ovu godinu započeli su humanitarnim treningom, a krajem februara održano je i takmičenje u OŠ “Miroslav Mika Antić”.

Osim Pančevaca takmičenju u zgibovima, sklekovima, propadanju i apsolutnim zgibovima prisustvovali su mladi iz Čačka, Leskovca, Arilja, Niša i drugih gradova Srbije. Ovaj sportski događaj osim humanosti obeležili su i pozitivna energija, takmičarski duh i druženje. Najuspešniji takmičari nagrađeni u peharima i medaljama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad