Yunet
 

Sport

Fudbaleri „Železničara“ dočekuju beogradski IMT u nedelju, 27. februara

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. februar 2022. • 17:50 •

Fudbaleri „Železničara“ dočekuju beogradski IMT u nedelju, 27. februara

Posle nešto više od dva i po meseca pauze utakmicama 22. kola za vikend se nastavlja Prva liga Srbije. Fudbaleri Železničara dočekuju beogradski IMT, meč se igra u nedelju, 27. februara u 13 sati na terenu SC „Mladost“.

Pauza je završena. Duelom protiv IMT-a fudbaleri Železničara kreću u prolećni deo sezone Prve lige Srbije. Duelom protiv „traktorista“ Železničar će započeti i operaciju „Superliga Srbije“.

Prema rečima Dragana Aničića, šefa Stručnog štaba, pripreme su bile kvalitetne i uspešne sprovedene u idealnim uslovima. Osim par sitnica, nije bilo ni problema sa povredama, tako da Železničar u odličnoj atmosferi dočekuje duel protiv IMT-a.

U prolećnom delu sezone Železničar ima realne šanse da se plasira u Superligu Srbije koju je Aničić najavio kad je došao pre godinu dana. Ističe da je za ostvarivanje cilja neophodan kontinuitet igara.

Kapiten Dušan Plavšić rekao je da su boravak u Antaliji iskoristili ne samo za dobre pripreme već i za što bolje uklapanje novih igrača u tim, istakavši da je atmosfera u ekipi sjajna.

Kapiten Železničara ističe da pritisak Superlige ne opterećuje ekipu.

Utakmica protiv IMT-a, kojom Železničar startuje u prolećnom delu sezone, igra se u nedelju u 13 sati na stadionu SC „Mladost“ u Pančevu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena