Yunet
 

Sport

Fudbaleri Železničara savladali OFK Vršac u poslednjem kontrolnom meču

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. februar 2022. • 20:53 •

Fudbaleri Železničara savladali OFK Vršac u poslednjem kontrolnom meču

Fudbaleri Železničara zabeležili su pobedu u poslednjem kontrolnom meču u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Srpskoligaš Vršac je savladan 1:0 golom Grgića u 14. minutu utakmice. Već naredne nedelje nastavlja se Prva liga Srbije, u Pančevo stiže beogradski IMT.

Golom Grgića u 14. minutu utakmice fudbaleri Železničara su savladali OFK Vršac 1:0. Poslednji kontrolni meč belo-plavi iz Pančeva su završili pobedom i ostaje im još šest dana za finalno brušenje forme kako bi početak prolećnog dela Prve lige Srbije dočekali maksimalno spremni.

Prvu polušansu, već u 8.minutu imao je Milošev. Mreža se zatresla u 14.minutu. Akciju je započeo Bojan Balaž, na desnoj strani uposlio Stanimirovića koji je loptu ubacio u kazneni prostor ka Grgiću, a on je smestio u mrežu Vršca za vođstvo Železničara 1:0.

Samo minut kasniju priliku je imao Zuvić na ubacivanje Milošev, a usledile su i šanse za Stanimirovića u 18. i 42. minutu, Zuvića posle sjajnog nadmudrivanja sa odbranom Vršca i Miloševa u finišu poluvremena.

Prvi šut ka golu Železničara uputio je Novaković  u 19. minutu, priliku je u prvomn poluvremenu imao i Lazevski, ali je Andrijanić bio siguran.

U drugih 45 minuta nova serija šansi za domaći tim, ali su mreže ostale mirne. U prilici su bili Milošev, Zuvić dva puta,  Regan i dva puta Gigić. Stojković je u dva navrata pokušao da ugrozi gol Železničara, ali je Andrijanić dobro intervenisao.

Dragan Aničić, trener Železničara, smatra da je njegov tim tokom kompletnih priprema i svih 7 kontrolnih mečeva pržio dobre partije.

Već za nedelju dana startuje Prva liga Srbije. U Pančevo stiže IMT.

Duel protiv IMT-a igra se u nedelju 27. februara od 13 sati na terenu SC „Mladost“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena