Yunet
 

Sport

“Street Workout” Pančevo održao novogodišnji humanitarni trening

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. januar 2022. • 09:05 •

“Street Workout” Pančevo održao novogodišnji humanitarni trening

Grupa “Street Workout Pančevo”, koja okuplja mlade sportiste i rekreativce, na vežbalištu kod Voza, na tamiškom keju održala je novogodišnji i humanitarni trening. Bio je ovo najleši način da započnemo Novu godinu – poručuju članovi grupe.

Naši mladi sugrađani okupljeni na Instagram stranici “Street Workout Pančevo” još jednom su pokazali humanost na delu. Ovoga puta novac su prikupljali za dvadesetosmogodišnju Dušicu Savić iz Parteša, kojoj je dijagnostikovan tumor na bubregu.

Narednu humanitarnu akciju članovi grupe “Street Workout” iz Pančeva najavljuju za 20. februar. Tada će biti održano takmičenje u zgibovima, sklekovima, proadanju i čučnjevima.

Mladi Pančevci, kojih ima više od 300 u okviru grupe “Street workout”, okupili su se avgusta prošle godine sa ciljem da se druže, stiču nova poznanstva, promovišu sport, zdrav život i neprocenjive ljudske vrline – empatiju i humanost. Kome je pomoć potrebna, kako kažu, informišu se na sajtu “Budihuman.rs”. Na taj način biraju osobe za čije lečenje, kroz svoje sportske aktivnosti, prikupljaju novac.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena