Yunet
 

Sport

Sportski savez Pančevo proglasio je najbolje u 2021 godini

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. decembar 2021. • 16:20 •

Sportski savez Pančevo proglasio je najbolje u 2021 godini

Sportski savez Pančevo proglasio je najbolje u 2021. Priznanje dodeljene u 12 sportskih kategorija, a specijalnu nagradu za doprinos razvoju sporta dobio je  gradonačelnik Aleksandar Stevanović. Promovisan je i kalendar koji čine 12 veličanstvenih pančevačkog sporta.

Pančevo je dobilo svojih 12 veličanstvenih. Sportski savez grada je proglasio najuspešnije u 12 kategorija, a promovisan je i kalendar koji krase upravo laureati.

Za najbolje sportiste Pančeva u 2021.proglašeni su Anja Crevar plivačica “Dinama” i vicešampionka Evrope  u ženskoj i Đorđe Salapura, član KK “Dinamo” srebrni sa Svetskog prvenstva u muškoj konkurenciji.

Za najboljeg trenera Pančeva u 2021.proglašen je Predrag Stojadinov,  trener KK “Dinamo” nekada vrhunski sportista, svetski šampion koji sada stvara šampione. KK “Dinamo” je proglašen za najbolji klub u 2021.

Slobodan Bitević, prvi čovek SS Pančevo nije krio zadovoljstvo godinom koja je na izmaku, a koja je u sportskom smislu bila veoma uspešna.

U kategoriji pionira najbolji su Milica Sekulović i Stefan Todosijević članovi Rvačko sportskog udruženja “Dinamo”. Najbolji kadeti su Nataša Mitrović članica Kluba dizača tegova “Dinamo” i Aleksa Đurović, član DŽK “Dinamo”. Kod junior najbolji su Marija Mrkela, atletičarka “Dinama” i Luka Gligorić iz Triatlon kluba “Tamiš”.

Najbolji veteran je džudista Slavko Stanišić, dok je priznanje za sportskog radnika dobio Zoran Naunković iz FK “Železničar”.

Specijalne nagrade za doprinos razvoju sporta dobili su gradonačelnik Aleksandar Stevanović, Miomir Kalabić iz Ragbi kluba “Dinamo”, kao i Svetlana Savin, dugogodišnja radnica SS Pančevo. Jubilarne nagrade su dobili Badmintn klub “Dinamo” za 10 godina rada, kao i Streličarski klub “Pančevo” za četiri decenije postojanja.

Spuštena je zavesa na sportsku 2021. U Sportskom savezu Pančevo ne kriju da su zadovoljni onim što je donela, ali su uvereni da če 2022.biti još uspešnija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena