Yunet
 

Sport

U “Želji” zadovoljni jesenjim delom sezone

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. decembar 2021. • 13:50 •

U “Želji” zadovoljni jesenjim delom sezone

Spuštena je zavesa na jesenji deo sezone Prve lige Srbije u kome je “Železničar” obezbedio mesto u samom vrhu tabele. Posle 21.kola “Želja” se nalazi na visokom 4.mestu sa realnim šansama da se u prolećnom delu sezone bori za poziciju koja ga vodi u najelitniji rang takmičenja.

Fudbaleri “Železničara” uspešno su okončali jesenji deo sezone u Prvoj ligi Srbije. Posle 21.kola zauzimaju 4.mesto sa realnim šansama da u nastavku sezone izbore status superligaša.

Trener “Želje” Dragan Aničić smatra da je dosadašnji tok sezone bio uspešan, iako nije tako počelo.

Prema rečima Aničića osim meča protiv OFK Žarkova, kad je ekipa igrala loše, u ostalim utakmicama u kojima je “Železničar” gubio, njegov tim je pružao dobre partije,

Strateg “Železničara” je podsetio da je po dolasku u Pančevo imao tri ambicije: da “Želja” ostane u Prvoj igi, da se napravi stabilan prvoligaš i da se “Dizelka” uvede u elitno društvo.

Kapiten Dušan Plavšić je odigrao svaki meč za “Železničar” u prvom delu sezone.

Ambicije sa početka sezone su ostale isto, biti na poziciji koja vodi u elitno društvo.

Duga sezona je bila naporna, ali Plavšić kaže da je uživao u svakom od 1879 minuta koliko je proveo na terenu u dresu “Želje”.

Prvi deo sezone je završen, igrači su već na odmoru. Prvo okupljanje ekipe za nastavak sezone biće nakon praznika, sredinom januara.  Fudbalere očekuje 6 nedelja paklenih priprema kako bi drugi deo sezone dočekali spremni da od 26.februara nastave seriju bez poraza i na proleće obezbede mesto u elitnom društvu

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad