Yunet
 

Sport

Godišnja skupština AK Tamiš

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. decembar 2021. • 08:07 •

Godišnja skupština AK Tamiš



U ponedeljak 6 decembra je u velikoj Sali Sportskog Saveza Pančeva održana jubilarna deseta po redu godišnja skupština kluba.Skupštinom je predsedavao Zoran Kocić. Na skupštini je usvojen izveštaj o radu kluba u 2021 godini kao I predlog aktivnosti za nastupajuću 2022 godinu. Konstatovano je da je klub u tekućoj 2021 godini ostvario izuzetan uspeh osvajanjem 7 (sedam) medalja na državnim prvenstvima u atletici , kao I još 48 medalja na atletskim mitinzima širom Srbije.
Za najuspešniju atletičarku u 2021 godini jednoglasno je izabrana Milica Bunčić vice šampioka Srbije u kategoriji mladjih juniorki, koja je u 2021 godini osvojila izuzetnih 4 (četiri ) medalje na Prvenstvima Srbije u kategoriji mladjih I starijih juniorki. Milica Bunčić je najozbiljniji kandidat za ulazak u juniorsku reprezentaciju Srbije I odlazak na prvenstvo Balkana u martu mesecu u Grčkoj.
Takođe je konstatovano da je AK Tamiš u 2021 godini izuzetno osnažio svoju školu atletike iz koje je u ovoj sezoni izuzetno odskočila 11-ogodišnja Sara Gagić koja je zbog godina nastupila pod posebnom dozvolom na Državnom prvenstvu u atletici u kategoriji do 14 godinai I odmah osvojila bronzanu medalju. Pohvaljene su još I starija juniorka Ivana Velimirović sa dve medalje na državnom prvenstvu I pionirka Emilija Jelesijević koje su takođe za svoj klub osvojile dragocene bodove u 2021 godini.
Na kraju skupštine klub je prigodnim trofejima nagradio sve prisutne atletičare/ke za trud u 2021 godini kako na trkama, tako I na treningu .

Foto: AK Tamis

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena