Yunet
 

Sport

FK “Železničar” narednu utakmicu igra u Zaječaru

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. decembar 2021. • 16:57 •

FK “Železničar” narednu utakmicu igra u Zaječaru

Poslednji meč u 2021.godini fudbaleri “Železničara” odigraće u Zaječaru. U redovima “Dizelke” vladaju optimizam i odlučnost da ovu kalendarsku godinu završe pobedom. Duel 21.kola Prve lige Srbije protiv “Timoka” na programu je u nedelju od 13 sati.

Fudbaleri “Železničara” u nedelju igraju meč 21.kola Prve lige Srbije protiv “Timoka”. Gostovanjem u Zaječaru “spuštaju zavesu” na ovu godinu i ne kriju ambiciju da to urade pobedom.

U proteklih osam mečeva “Želja” ne zna za poraz, ostvario je četiri pobede i četiri remija. Trener Dragan Aničić ne krije zadovoljstvo zbog odnosa i strpljenja igrača koje su pokazali I u prethodnom meču protiv “Zlatibora”.

Do zatvaranja ovog dela sezone ostao je još meč protiv “Timoka”. Strateg “Želje” gostovanje u Zaječar ne shvata olako. Ističe da je za njega “Timok” velika misteija.

Detaljnija analiza rivala pokazuje da je to ekipa sastavljena od pregršt iskusnih igrača na koje treba obratiti pažnju.

Predrag Stanimirović veruje da će u poslednjem meču ovog dugog jesenjeg dela sezone njegov tim zabeležiti dobar rezultat.

Stanimirović je svestan da ih u Zaječaru čeka težak posao, ali veruje da njegov tim može do trijumfa.

Želja svih u “Železničaru” je da se serija dobrih rezultata nastavi i duelom u Zaječaru.

Kad je sastav za “Timok” u pitanju u njemu zbog povrede neće biti Balaža, kao ni Regana zbog kartona. Đorđević, Mališić, Sikimić i Stanimirović su sanirali manje povrede i biće na raspolaganju. Utakmica u Zaječaru počinje u 13 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena