Yunet
 

Sport

Slobodan Bitević ostaje predsednik Sportskog saveza Pančevo

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. novembar 2021. • 18:36 •

Slobodan Bitević ostaje predsednik Sportskog saveza Pančevo

Slobodan Bitević ostaje predsednik Sportskog saveza Pančevo i u neredne četiri godine. Odluka Skupštine, održane u Maloj sali Gradske uprave, je bila jednoglasna. Uz Bitevića izabrani su novi Upravni i Nadzorni odbor, kao i generalni sekretar.

I u naredne četiri godine Slobodan Bitević će obavljati funkciju predsednika Sportskog saveza Pančevo jednoglasno su odlučili delegati Skupštine. Sednici je prisustvovalo 105 delegata, koji su, takođe jednoglasno, izabrali Upravni i Nadzorni odbor, kao i generalnog sekretara.

Potpredsednica SS Pančevo u naredne četiri godine biće Jelena Đorđević. Dejan Perić će i u narednom mandatu obavljati funkciju generalnog sekretara.

Pre Izborne održana je redovna Godišnja sednica Skupštine koja je, takođe jednoglasno, usvojila Izveštaj o radu, Finansijski, kao i Izveštaj Nadzornog odbora.

Slobodan Bitević, novi-stari predsednik SS Pančevo, najpre se zahvalio delegatima na ukazanom poverenju da i u naredne četiri godine vodi ovu organizaciju.

Podrška koju su Bitević i njegov tim dobili samo su potvrda dobrog rada u prethodne četiri godine u kojima je SS Pančevo dobio “Majsku nagradu” – najvažnije priznanje u Srbiji za društveno-sportski rad.

U narednom periodu SS Pančevo očekuje još mnogo izazova, a Bitević ističe da će realizacija planova biti mnogo lakša s obzirom da će u Upravnom i Nadzornom odboru  biti već dokazani sportski radnici.

Slobodan Bitević u minulom periodu potvrdio je da nije samo šampion na tatamiju već da odlično obavlja posao sportskog radnika. Sa njim na čelu SS Pančevo je saradnju sa Ministarstvom omladine i sporta, SS Srbije i gradom Pančevom podigao na najviši nivo. Realizovao brojne projekte namenjene promociji sporta među najmlađima, a kao kruna dobrog rada stigla je “Majska nagrada”. Ne treba sumnjati da će i u naredne četiri godine uspešno voditi ovu sportsku organizaciju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena