Yunet
 

Sport

Novi izazov za ,,Želju”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. novembar 2021. • 08:08 •

Novi izazov za ,,Želju”

Fudbaleri „Železničara“ u ponedeljak u Bačkoj Palanci igraju meč 19. kola Prve lige Srbije. Na talasu dobrih rezultata u prethodnom periodu u redovima „Dizelke“ očekuju još jednu dobru partiju i uvećanje bodovnog salda. Duel protiv OFK Bačke počinje u 13 sati.

„Dizelka“ je u dobrom ritmu. U prethodnih šest mečeva fudbaleri „Železničar“ ostvarili su tri pobede i zabeležili tri remija. Novi izazov očekuje ih u ponedeljak na gostovanju u Bačkoj Palanci. Dragan Aničić, trener „Železničara“ kratko se osvrnuo na igru Bačke i očekivanja od meča koji će njegov tim u ponedeljak igrati u okviru 19.kola Prve lige Srbije.

OFK „Bačka“ je „Željin“ veliki dužnik. U prvom delu sezone, u meču odigranom na stadionu SC „Mladost“ u Pančevu, „Bačka“ je sa igračem manje slavila 2:1 , a golovi su pali na samom početku i na kraju meča – u 2. i 89.minutu. Od tog duela, odigranom u 4.kolu, igra „Želje“ je znatno napredovala. Izabranici trenera Aničića su u dobroj seriji i ne treba sumnjati da će dati sve od sebe kako bi bodovni saldo uvećali i nakon ovog gostovanja.

Duel u Bačkoj Palanci počinje u 13 sati, a strateg „Želje“ je na slatkim mukama s obzirom da posle dužeg vremena u igračkom kadru nema problema sa povredama i kartonima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena