Yunet
 

Sport

U subotu utakmica Železničar – Rad

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. oktobar 2021. • 09:42 •

U subotu utakmica Železničar – Rad

Novi praznik fudbala u Pančevu. U naš grad stiže dojučerašnji superligaš, beogradski Rad. Utakmica 13. kola Prve lige Srbije Železničar – Rad igra se od 15 sati.

Fudbalere “Železničara” u 13. kolu Prve lige Srbije očekuje još jedan težak ispit. U goste im dolazi dojučerašnji superligaš “Rad”. Duel sa beogradskim klubom stiže posle neočekivanog poraza od Loznice.

Dragan Aničić, trener “Želje” u osvrtu na duel u Klupcima rekao je da su oba gola rivala posledica nespretnosti njegovog tima. Strateg “Dizelke” smatra da je rad velika inspiracija za sve igrače jer je reč o dugogodišnjem superligašu klubu sa dugom tradicijom koji u svojim redovima ima nekoliko iskusnih igrača.

Rezultati u prvih 12. kola su pokazali da svako svakog može da pobedi. Aničić smatra da je Liga prilično ujednačena, a da iznenađenja dešavaju iz više razloga.

Recept za pobedu u subotnjem meču prema mišljenju Aničića je jednostavan. Marko Konatar, pouzdani bek “Železničara” istakao je da niko u ekipi nije zadovoljan igrom i rezultatom u prethodnom kolu.

Slaže se da je Rad velika motivacija i uveren je u pobedu svog tima. Utakmica 13. Kola Prve lige Srbije Železničar – Rad igra se u subotu u 15 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena