Yunet
 

Sport

FK “Želelezničar” u 11. kolu dočekuje “Kabel”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. oktobar 2021. • 19:00 •

FK “Želelezničar” u 11. kolu dočekuje “Kabel”

Fudbaleri Železničara pretrpeli su poraz u 10. kolu Prve lige Srbije na gostovanju u Sremskoj Mitrovici čime je prekinuta serija dobrih rezultata tima iz Pančeva. Domaćin Radnički je slavio 2:1.
Dobra igra oba tima ostala je u senci suđenja koje je od prvog minuta išlo na “vodenicu” domaćina. Gotovo svaki start Železničara suđen je kao prekršaj, dok sa druge strane i očigledne faulove domaćih sudija Matić nije sankcionisao.Jedna od spornih situacija bila je u prvom poluvremenu, Železničar je bio u napadu, u gužvi u kaznenom prostoru domaćina najbolje se snašao Milošev, uputio loptu ka golu Radničkog koja je, utisak je prešla liniju. Signalizirali su to i gostujući igrači, ali glavni sudija je samo odmahnuo rukom. Upravo je arbitar i “najzaslužniji” što je finišu utakmice bilo varnica među igračima, ali i burnih reakcija klupe Železničara.
Po završetku meča trener Dragan Aničić je čestitao igračima oba tima na dobroj igri.
– I jedna i druga strana su dale sve od sebe, pružile dobru igru, imale svoje šanse. Šteta što je treća strana svojim potezima pokvarila ovu fudbalsku predstavu.
Strelac jedinog gola za Želju bio je Radojičić u 86. minutu, dok u golove za Radnčki postigli Rajković i Pajović.
U narednom, 11. kolu u Pančevo stiže Kabel. Taj meč se igra u sredu, 6. oktobra.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena