Yunet
 

Sport

Dodatno pojačana odbrana “Železničara”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. septembar 2021. • 17:15 •

Dodatno pojačana odbrana “Železničara”

Pred susret sa IMT-om u “Železničar” se vratio mladi bek Stefan Radojičić. Njegov povratak dodatno je pojačao odbranu “Želje”, ali i igri tima iz Pančeva dosta dao na agresivnosti.

Prošle sezone Stefan Radojičić je u “Železničar” na pozajmicu stigao iz superligaša “Čukaričkog”, Odigrao je odlično, vrlo brzo postao jedan od standardnih prvotimaca. Dobre igre u dresu “Želje” vratile su ga na Banovo brdo, ali se pred 7. kolo Prve lige Srbije ponovo obreo u Pančevu.

Svojom igrom je doprineo dobrim izdanjima “Želje” protiv IMT-a i Mladosti.

Radojičić igra na poziciji beka, siguran u odbrani, uz to ima onu neophodnu dozu agresivnosti koja je, utisak je, nedostajala u igri “Železničara”.

Mladi fudbaler je probao da povuče paralelu između “Železničara” u prošloj i ovoj sezoni.

Prošle sezone dosta je doprineo ispunjenju glavnog cilja “Železničara” – opstanku u Prvoj ligi Srbije. Ovoga puta “Želja” ima veće ambicije, pokušaće da se popne stepenik više u Superligu Srbije

Iako ističe da će konkurencija za plasman u elitni rang takmičenja biti izuzetno jaka, Radojičić na pitanje da li veruje u visok plasman “Želje” u ovoj sezoni kroz osmeh kratko odgovara:

U prvom delu prelaznog roka “Železničar” je angažovanjem iskusnih igrača timu dao stabilnost. Poslednjih nekoliko pojačanmja predstavljaju mladi igrači koji “Želji” daju dodatnu snagu, energiju i onu dobru dozu agresivnosti u kojoj se gine za svaku loptu. Spoj mladosti i iskustva je uvek najbolja kombinacija za uspeh. U “Želji” svi veruju da će upravo to biti onaj tas na vagi koji će u Pančevo dovesti Superligu

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena