Yunet
 

Sport

“Železničar” se priprema za duel protv IMT-a

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. septembar 2021. • 17:50 •

“Železničar” se priprema za duel protv IMT-a

Osokoljeni sa dve pobede u poslednja dva meča, fudbaleri “Železničara” dočekuju duel 7. kola Prve lige Srbije protiv IMT-a. Problem efikasnosti koji je mučio “Želju” od starta sezone, čini se da je sa šest postignutih golova u poslednja dva meča, konačno iza njih.

Duel protiv IMT-a u 7. kolu Prve lige Srbije ekipa “Železničara” dočekuje sa optimizmom. U prethodna dva kola “Želja” je imao dobru igru, ali ovog puta i efikasnost koja mu je u prvih 5. kola nedostajala.  Na krilima pobede gostuju u Beogradu i očekuju da nastave pobednički niz. Dragan Aničić, trener “Dizelke” naglašava da njegov tim očekuje još jedna teška utakmica

Govoreći o sastavu rivala Aničić je naglasio da je kostur tima ostao isti, ali da u sastavu “traktorista” ima novih lica.

Strateg “Želje” osvrnuo se na pojedince na koje u sastavu rivala treba obratiti pažnju.

Utisak je da “Železničar” u poslednja dva meča izgleda i igra bolje, ali Aničić smatra da je njegov tim i u prethodnim kolima imao igru.

Van stroja su i dalje Sikimić, Jovanović, Stanimirović, Tomić, Kneževi.

“Železničar” u Beograd odlazi sa optimizmom i željom da nastavi niz pobeda. Utakmica 7. kola Prve lige Srbije protiv IMT-a igra se u subotu u 16 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena