Yunet
 

Sport

Prvi opštinski derbi u Padini

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. avgust 2021. • 16:54 •

Prvi opštinski derbi u Padini

Na fudbalskom terenu u Padini, odigran je prvi opštinski derbi u ovoj sezoni. Fudbaleri „Doline“ iz Padine dočekali su ekipu „Spartaka“ iz Debeljače, a utakmica je završena u korist Padinaca.

U Padini je odigran prvi opštinki derbi između ekipe „Doline“  iz Padine i „Spartaka“ iz Debeljače. Utakmica je završena rezultatom 4:0 u korist fudbalera iz Padine. Treneri klubova su nakon utakmice istakli da su igrači pokazali dobru i kvalitetnu igru i da je pobeda bila zaslužena.

– Utakmica je bila otvorena. Videlo se da imamo malo više iskustva od protivničke ekipe i to je presudilo. Dali smo golove na vreme. Oni su imali u fokusu mladost, probali su da smanje rezultat, imali su svoje šanse ali ih nisu iskoristili na najbolji način. Možda je rezultat malo prevelik, ali mogu da kažem da je zaslužno pobedila ekipa „Doline“, rekao je Igor Vakaresko, trener FK „Dolina“ Padina.

– Fudbalski klub „Spartak“ je u dogovoru sa upravom odlučio da sastavi ekipu sa igračima iz sela. U ovakvim utakmicama uvek presudi iskustvo. Ekipa „Doline“ je bila bolja, pobedili su sa rezultatom 4:0 – malo visok rezultat. Primili smo sva četiri gola na početku dosta naivno. U drugom poluvremenu imali smo par naših šansi. Oni su posle toga iskoristili svoje šanse i zasluženo pobedili, kaže Dragan Ilkić, predsednik FK „Spartak“ Debeljača.

Treneri ističu da nisu baš zadovoljni rezultatima u prethodna dva kola, ali se nadaju da će igrači u narednim utakmicama pokazati kvaliteniju igru. U sledećem kolu ekipa „Spartaka“ igra protiv Dolova, a fudbaleri „Doline“ gostuju u Kačarevo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena