Yunet
 

Sport

Turnir u malom fudbalu povodom seoske slave u Jabuci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. avgust 2021. • 19:10 •

Turnir u malom fudbalu povodom seoske slave u Jabuci

Kao i svake godine u Jabuci se povodom seoske slave Svetog Ilije organizuju  brojne kulturno-umetničke i sportske manifestacije. Jedna od najatraktivnijih je turnir u malom fudbalu, koji se održao pod nazivom 5. Ilindenski turnir “Jabuka 2021”.

Tradicionalni turnir u malom fudbalu povodom proslave seoske slave Svetog Ilije i ove godine organizovala je Mesne zajednice Jabuka. Za deset dana 16 ekipa iz Beograda, Zrenjanina i celog Južnog Banata odigralo je više od 40 utakmica. Predsednik Saveta Mesne zajednice Jabuka je zadovoljan kako je sve proteklo.

Organizator Ilindenskog turnira je spremio bogate nagrada za najbolje ekipe. Ovogodišnji prvak je “Uno Quattro”, drugoplasirana „Caffe Boss“, a treće mesto je osvojila ekipa “Jabuka 2021”.

Pored mnogobrojne publike u atraktivnim utakmicama uživali su i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i narodni poslanik Marko Mladenović.

Dodeljene su i nagrade najboljem strelcu turnira, Srđanu Stojkoviću, naboljem golmanu Dušanu Baćanu, a za najboljeg fudbalera je proglašen Goran Stojanovski. Marko Mitković je dobio posebnu nagradu, jer je ove godine okačio kopačke i završio fudbalsku karijeru u OFK “Jugoslavija”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena