Yunet
 

Servisne informacije

Promenjeno radno vreme Gradskog stadiona u Vršcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. maj 2022. • 14:18 •

Promenjeno radno vreme Gradskog stadiona u Vršcu

Centar Milenijum, kao ovlašćeni upravljač kompleksa Gradskog stadiona Vršac, obaveštava sugrađane, kao i sve posetioce ovog kompleksa, da će radno vreme stadiona ubuduće biti svakog dana od 6 do 22 časova. Posle tog vremena ceo kompleks biće zaključan, radi zaštite imovine koja je vrlo često meta huligana i nesavesnih građana.

“Svi korisnici Gradskog stadiona dužni su da se pridržavaju rasporeda termina koji su istaknuti na oglasnoj tabli, a za ulaz u stadion mogu se koristiti isključivo ulazi predviđeni za tu namenu”, saopštio je Centar Milenijum.

Kako je saopšteno, korišćenje fudbalskih terena biće dozvoljeno samo sportskim klubovima i udruženjima, koji su u obavezi da terene koriste isključivo u adekvatnoj opremi, dok će pristup tokom trajanja treninga biti dozvoljen samo klubovima i trenerima.

“Ubuduće se zabranjuje korišćenje fudbalskih terena rekreativcima. Atletske staze se mogu koristiti u rekreativne svrhe svakog dana od 6 do 9 časova, ali ih nije dozvoljeno koristiti kao poligon za druge sportove”, saopšteno je iz Centra Milenijum.

Podrazumeva se, navode, da su svi korisnici kompleksa dužni da se staraju o higijeni kako tokom treninga, tako i za vreme utakmica i manifestacija, da smeće odlažu na za to predviđena mesta i vode računa o celovitosti mobilijara i rekvizita u okviru kompleksa.

“Najstrože se zabranjuje unošenje staklene ili bilo koje druge lomljive ambalaže, pušenje, unošenje hrane, unošenje i konzumiranje alkohola, uvođenje i šetnja kućnih ljubimaca kao i uvoženje i upotreba bilo kakvih motornih vozila, bicikala, trotineta, rolera i slično na atletskim stazama”, navodi upravljač Gradskim stadionom.

Navedena pravila ponašanja odnose se na kompleks Gradskog stadiona u koji spadaju: glavni fudbalski teren pomoćni fudbalski teren sa veštačkom travom, atletska staza sa vim pratećim atletskim segmentima, tribine glavnog i pomoćnog stadiona, svlačionice kao i druge prateće prostorije.

“Za svaku načinjenu štetu od strane korisnika ili nesavesno korišćenje mobilijara i rekvizita na celokupnom kompleksu biće sankcionisani kako klub korisnik tako i pojedinac. Kontrolu će vršiti ovlašćena služba fizičkog obezbeđenja Centra Milenijum uz pomoć video nadzora i po potrebi obaveštavati Policijsku stanicu Vršac i nadležne komunalne službe”, saopštio je Centar Milenijum.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena