Yunet
 

Servisne informacije

JKP „Higijena“ tokom aprila organizuje prolećnu akciju uklanjanja kabastog otpada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. april 2022. • 10:45 •

JKP „Higijena“ tokom aprila organizuje prolećnu akciju uklanjanja kabastog otpada

Javno komunalno preduzeće „Higijena“ tokom aprila organizuje prolećnu akciju uklanjanja kabastog otpada. Akcija je počela 4. aprila i trajeće do 29. aprila , do kada će stanovnici Pančeva, Starčeva i Dolova moći da izbace kabasti otpad koji im ne treba, po rasporedu, a radnici Higijene će ga odneti na Deponiju.

Javno komunalno preduzeće „Higijena“ već dve decenije svakog proleća i jeseni organizuje akciju uklanjanja kabastog otpada. Akcija se sprovodi radnim danima od 7 do 15 sati, a sugrađani mogu svoj stari nameštaj ili belu tehniku da izbace veče pre nego što je njihova ulica na raspredu.

Akcija je počela 4. aprila kada se kabasti otpad iznosio iz centra grada. 5. aprila na rasporedu su ulice: Miloša Trebinjca, Cara Dušana, Provomajska, Cara Lazara, Maksima Gorkog, Žarka Zrenjnina, naselja Zelengora i Pepeljare, Nušićeva ulica, Kraljevića Marka, Naselje Tip Stanko, Ulica Vladimira Žestića, Petra Preradovića, Filipa Višnjića, Doktora Kasapinovića, 6. oktobra, Žarka Fogoroša, Branka Anovića, Takovska, kao i škole Branko Radičevi, Mara Mandić i Nikola Tesla. 6. aprila obilaziće se Stara Misa, Stelište, Stari Tamiš, dok je u četvrtak u planu odnošenje kabastog otpada iz naselja Tesla. U petak će se obilaziti teren koji je bio na programu tokom ove nedelje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena