Yunet
 

Servisne informacije

Radovi na državnom putu deonica Beograd – Pančevo

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. januar 2022. • 13:35 •

Radovi na državnom putu deonica Beograd – Pančevo

Vozači bi trebalo da budu oprezni u saobraćaju, jer će se u drugom delu dana promeniti uslovi za vožnju, pa će kolovozi zbog kiše u nižim predelima biti mokri, a vidljivost slabija, dok u planinskim predelima treba očekivati povremene snežne padavine koji će doneti zimske uslove vožnje i usporeno odvijanje saobraćaja.

Iz Auto-moto saveza Srbije (AMS S) upozoravaju vozače i na sumaglicu zbog koje su kolovozi vlažni, kao i na opasnost od poledice i proklizavanja vozila koja je prisutna na mestima gde se ona najpre javlja poput prevoja, mostova i nadvožnjaka.

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Zadržavanja jutros nije bilo ni na graničnim prelazima ni za putnička vozila.

Na Batrovcima kamioni na izlazu čekaju 120 minuta, a isto toliko i na prelazu Šid, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Od sutra do ponedeljka, 24. januara, od 6 do 15 sati, ukoliko vremenski uslovi dozvole, izvodiće se radovi na demonataži i postavljanju nove elastično – odbojne ograde, na državnom putu deonica Beograd – Pančevo.

Radovi će se izvoditi od početka izlaznog kraka sa Pančevačkog mosta u smeru ka Borči, do prvog semafora na Zrenjaninskom putu, a tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

IZVOR: tanjug.rs

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena