Yunet
 

Servisne informacije

Druga faza radova u Dimitrija Tucovića, od Braće Jovanovića do Trga slobode

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. avgust 2021. • 09:02 •

Druga faza radova u Dimitrija Tucovića, od Braće Jovanovića do Trga slobode

Nakon završenih radova na asfaltiranju Ulice Dimitrija Tucovića u delu od Moše Pijade do Braće Jovanovića, sledi druga faza radova.

Druga faza na rehabilitaciji ulice Dimitrija Tucovića sprovešće se od raskrsnica sa ulicom Braće Jovanovića do kraja ulice Dimitrija Tucovića zaključno sa raskrsnicom ulice Vojvode Radomira Putnika. U periodu od 16. do 31. avgusta u tom delu Pančeva biće totalno obustavljen saobraćaj.

U drugoj fazi kada se zatvaraju ulice Dimitrija Tucovića i Generala Petra Aračića od ulica Braće Jovanovića do ulice Trg Slobode, doći će do izmene na sledećim linijama javnog gradskog prevoza:

– Linija 2 Kotež I – Tesla – Dolovo
– Linija 3 Stari Tamiš – Pančevo – Jabuka
– Linija 22 Pančevo – Glogonj
– Linija 24 Pančevo – Kačarevo. 

Izmena u trasi će se sastojati u tome što se vozila neće kretati ulicama Vojvode Radomira Putnika, Generala Petra Aračića i Dimitrija Tucovića, već ulicama Svetog Save, Moše Pijade, Dimitrija Tucovića i dalje starom trasom.

– 5a MZ Mladost – Centar – Rafinerija 
– 6 Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija
– 14 Kotež 2 – Centar – Rafinerija – Omoljica
– 25 Pančevo – Banatski Brestovac
– 27 Pančevo – Ivanovo

Izmena u trasi će se sastojati u tome što se vozila neće kretati ulicama Trg Slobode i ulicom Vojvode Petra Bojovića, već ulicom Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom.

U drugoj fazi građani neće moći da koriste tri stajališta i to: kod Zavoda za zapošljavanje, kod Gradske uprave i kod Snežane.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena