Yunet
 

Servisne informacije

Od 13. do 15. avgusta radovi na ulazu na Pančevački most

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. avgust 2021. • 18:10 •

Od 13. do 15. avgusta radovi na ulazu na Pančevački most

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je večeras da će se od 13. do 15. avgusta izvoditi radovi na rehabilitaciji oštećenog kolovoznog zastora, na delu državnog puta Beograd – Pančevo/Pančevački most, na deonici između semafora na Bogosloviji (okretnica autobusa) do početka Pančevačkog mosta, u smeru ka Pančevu.

Petak na subotu (13/14.08.), u periodu od 22 do 6.00, kao i u subotu (14.08.), od 9.00 do 17 časova, radovi će se izvoditi u desnoj (sporoj) saobraćajnoj traci a saobraćaj, u smeru ka Pančevu, će se odvijati u levoj saobraćajnoj traci.

Za saobraćaj će takođe biti zatvoren ulazni krak na Pančevački most iz pravca Višnjičke ulice i vozila će se preusmeravati na alternativni pravac Bogoslovija – Pančevački most.

Subota na nedelju (14/15.08.), u periodu od 22 do 6.00, kao i u nedelju (15.08.) od 7.00 do 15 časova, radovi će se izvoditi u levoj (brzoj) saobraćajnoj traci a saobraćaj, u smeru ka Pančevu, će se odvijati u desnoj saobraćajnoj traci.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz ””Puteva Srbije”” dodaju i da se do 20. avgusta produžavaju radovi na redovnom održavanju sigurnosne zaštitne ograde, u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Pećinci – petlja Šimanovci, u smeru ka Beogradu (od km 82 do km 83), u periodu od 7.00 do 18 časova.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad