Yunet
 

Servisne informacije

Počinje prva faza radova na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. avgust 2021. • 17:30 •

Počinje prva faza radova na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića

Prva faza radova na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića počinje u sredu 4. avgusta. Radovi će se odvijati u tri faze, a planirano je da se završe za mesec i po dana. U posao ove bitne rehabilitacije kolovoza uključeni su Odeljenje za saobraćaj, Policijska uprava grada, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP “Urbanizam”, JKP “Vodovod i kanalizacija” i JKP “Grejanje”.

Nakon više  decenija Ulica Dimitrija Tucovića, jedna od najfreventnijih saobraćajnica u gradu dobiće novi asfalt. Ovim radovima predviđeno je kompletna rehabilitacija dela ove ulice od raskrsnice sa Moše Pijade do Dositejeve, uključujući i Ulicu generala Petra Aračića i Vojvode Petra Bojovića. Zbog frekfentnosti saobraćaja radovi će se odvijati u tri faze, a prva  počinje 4. avgusta, rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka.

U prvoj fazi radova neće moći da se koriste stajališta kod Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradske uprave. Prema rečima Maje Vitman, u planu je da se ovi radovi završe za dve nedelje.

U delu kolovozne konstrukcije koja se odnosi na Ulicu generala Petra Aračića, odnosno Vojvode Petra Bojovića biće ojačana postojeća toplotna mreža, zbog ulegnuća od prethodnih radova. Prva faza radova trebalo BI da bude gotova nakon 15 dana posle čega se zatvara druga deonica, a odnosi se na raskrsnicu od Braće Jovanovica do Vojvode Radomira Putnika. Treća faza radova je predviđena od 01.09, od početka Ulice Vojvode Petra Bojovića do raskrsnice Dositejeve ulice i dr Žarka Fogoraša. Za završetak svih radove biće potrebno 45 dana, rekla je Maja Vitman i poručila da je njihov zadatak da nastave da rade, ulažu i grade jer Pančevci to zaslužuju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena