Yunet
 

Privreda

Potpisan ugovor o sponzorstvu između KC Pančevo i kompanije Brose

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. februar 2023. • 13:30 •

Potpisan ugovor o sponzorstvu između KC Pančevo i kompanije Brose

Kulturni centar Pančevo potpisao je ugovor sa kompanijom „Brose“ o sponzorstvu programa Kulturnog centra u 2023. godini. Kompanija će sponzorisati redovni program, ali biće i generalni pokrovitelj pančevačkog Jazz festivala.

Ugovor o sponzorstvu između Kulturnog centra Pančeva i kompanije „Brose“ potpisan je u ovoj kulturnoj ustanovi. Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog centra je istakao da će se na ovaj način kvalitet programa podići na još visi nivo.

U ime kompanije „Brose“ ugovor je potpisao generalni direktor Roman Strakoš, koji je naveo da pančevačka kultura i obrazovanje uvek mogu da računaju na pomoce te komapnije.

„U našoj kompaniji nije važan samo radni život i radni učinak zaposlenih,nego kvalitet njihovog života van posla, porodični život, kultura, sport i ostale aktivnosti koje život čine kvalitetnim. Brose je porodična kompanije i naš osnivač ima veliku vrednost u te neke porodične i privatne vrednosti, zapravo u kvalitet života zposlenih. Ne mogu da verujem da već treću godinu sarađujem sa Kulturnim centrom Pančevo i koliko dobro radimo svakodnevno. Drago mi je što vidim da se vaš trud i učinak pokazuje dnevno i da je rad sve bolji„, naveo je Strakoš.

Nemačka društveno odgovorna kompanija “Brose” posluje sa 26.000 zaposlenih na 63 lokacije u 23 zemlje. Četvrta je na svetu po veličini porodičnih kompanija koja snabdeva autoindustriju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad