Yunet
 

Privreda

Sumirani rezultati privrednika i dodeljene nagrade najboljima

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. decembar 2022. • 14:30 •

Sumirani rezultati privrednika i dodeljene nagrade najboljima

Regionalna prevredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga održala je 4. sednicu Parlamenta privrednika. Pored redovnih tačaka dodeljene su i nagrade uspešnim kompanijama u regionu.

U prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga održana je 4. sednica Parlamenta privrednika. Na njoj su sumirani rezultati rada tokom ove godine. Sednica je bila značajna za kompanije i privrednike iz našeg regiona, rekao je Marko Ćulibrk, direktor Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga.

Pored redovnih tačaka predviđenih dnevnim redom usvojen je i Program rada za 2023 godinu, dok su u drugom delu sednice dodeljene godišnje nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona, kao i za uspešne privrednike.

Privredna komora Srbije, kao i do sada trudiće se da napravi dobar privredni ambijent kako bi se otežani privredni uslovi lakše prevazišli, kaže Ćulibrk. To će se pre svega postići u narednoj godini kao i do sada, konkurentnim cenama energenata, kao idonošenjem zakona i podzakonskih akata kako bi se omogućilo lakše poslovanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena