Yunet
 

Poljoprivreda

Najsavremeniji modeli IMT-a na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. april 2024. • 10:35 •

Najsavremeniji modeli IMT-a na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Izložba poljoprivredne mehanizacije zauzeće najveći prostor na predstojećem, 91. medjunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će od 18. do 23. maja biti održan na Novosadskom sajmu. Na najvećem i najznačajnijem agro- biznis dogadaju u ovom delu Evrope, najsavremenije modele poljoprivredne mehanizacije, predstaviće i Industrija mehanizacije i traktora- čuveni brend- IMT.

Medjunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, najveća smotra agrara u zemlji, regionu i ovom delu Evrope, više od devet decenija privlači pojedince, privredne , poslovne, i političke delegacije i stvara kreativan ambijent za nove poduhvate. Sudeći po najavama, i ovogodišnji 91. medjunarodni poljoprivredni sajam, koji će od 18. do 23. maja biti održan na Novosadskom sajmu, okupiće sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, iz naše zemlje , regiona, Evrope i celog sveta. Jedan od najznačajnijih segmenata poljoprivrednog sajma , je izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će, kao okosnica ove agrarne manifestacije, i zauzeti najveći prostor na predstojećem Poljoprivrednom sajmu, rekao je Nikola Lovrić- generalni direkor Novosadskog sajma

Izložbu poljoprivredne mehanizacije, najnovije generacije, posetioci 91. Medjunarodnog poljoprivrednog sajma moći će da vide na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, na kome će se predstaviti članice Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, kaže Marija Antanasković iz Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

Na predstojećem 91. medjunarodnom poljoprivrednom sajmu, novitete i najnovije modele poljoprivrednih mašina, premijerno će prikazati i Industrija mehanizacije i traktora, čuveni brend IMT.

Zemlja partner predstojećeg medjunarodnog poljoprivrednog sajma je Evropska unija, zlatni sponzor je kompanija Al Dahra. Veliku podršku, kao i prethodnih godina, novosadski poljoprivredni Sajam imaće i od Vlade Republike Srbije, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena