Yunet
 

Poljoprivreda

Globos više od osiguranja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. maj 2022. • 21:20 •

Globos više od osiguranja

Generalni sponzor ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu bila je kompanija Globos osigranje.

Predstavnici kompanije posetiocima predstavili su svoje proizvode i usluge, a focus je bio na osiguranju useva i plodova.

Međunarodni sajam poljoprivrede, 89-i po redu okupio je više od 1.100 izlagača iz 21 zemlje. Generalni sponzor sajma, koji su otvorili predsednik Srbije Alkesandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban, bila je komapnija Globos osiguranje, koja na tržištu Srbije posluje bezmalo tri decenije.

Kako je navedeno na web sajtu Globos osiguranja, ovo nije tipična osiguravajuća kuća, već osiguravajuća porodica kojoj je stalo do njenih klijenata, njihovih porodica, biznisa, putovanja, plodova njihovih njiva i bašta. Posetiocima poljoporivrednog sajma Globos je predstavio programe vezane za osiguranje useva i plodova.

Iako nije još dostiglo zadovoljavajući nivo, interesovanje poljoprivrednika za osiguranje proizvodnje beleži lagani rast. To je potvrđeno i izuzetnom posetom sajamskog štanda Globos osiguranja.

Nemanja Vignjević predstavio je put od sklapanja polise osiguranja do isplate štete.

Globos osiguranje sa ponosom može da se pohvali da je, kako njegov slogan kaže Siguran životni oslonac. To potvrđuje 28-osogodišnji uspešan rad Globosa, kao i partnerski i prijateljski odnosi sa klijentima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena