Yunet
 

Politika

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležila slavu Svetu Petku

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. oktobar 2022. • 20:17 •

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležila slavu Svetu Petku

20221027 NAJAVA – SNS slava

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležava slavu Svetu Petku. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom članova gradskog odbora u Pančevu, od stranе ovogodišnjeg domaćina.

Srpska napredna stranka obeležila je svoju slavu u svim odborima u Srbiji, kao i u Južnom Banatu. U GO SNS u Pančevu uz prisustvo članova i prijatelja stranke, prеsеčеn je slavski kolač.

– Kada se snage mladih ljudi uključle i kada daju sve od sebe, vidimo rezultate na svakom koraku. Želim vam vaš napredak bude, ako i uvek, kako treba, da se ide, radii gradi, i da se uvek naš život poboljša i da svi mi zajedno budemo sretni i proslavimo Sv. Paraskevu sa ljubavlju, miru i slogu. Neka bude srećno i blagosloveno i da smo živi na moga ljeta.

Stranačkoj slavi u Pančevu prisustvovale su zvanice iz političkog, društvenog i privrednog života. Domaćin slave, funkcionerka SNS Nada Milanović čestitala je slavu svim građanima koji slave, ali i partijskim kolegama.

– Mnogo puta smo pokazali našu snagu i jedinstvo sledeći politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića. U ovim teškim danima nastavljamo tim putem, ka prosperitetu Srbije i boljem životu svih građana u Srbiji. Čestitam slavu svim našim članovima, svim prijateljima stranke, građanima i građanskama Pančeva koji slave danas Svetu Petku. Želim puno dobrog zdravlja, uspeha i sreće

Nada Milanović predala je kumstvo za sledeću godinu Marku Mladenoviću, narodnom poslaniku Srpske napredne stranke.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena