Yunet
 

Politika

Opštinski odbor LSV-a u Bečeju pristupio Pokretu socijalista

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. decembar 2021. • 18:56 •

Opštinski odbor LSV-a u Bečeju pristupio Pokretu socijalista

Večeras je na konferenciji za medije Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine istaknuto da je Opštinski odbor LSV-a u Bečeju pristupio Pokretu socijalista i da će se od danas boriti još jače za bolju i socijalno pravedniju Srbiju. 

“Četrnaestu godinu Pokret socijalista baštini ideje iskrene levice i nacionalne agende Republike Srbije. Već četrnaestu godinu zajedno sa našim koalicionim partnerima, nekada u opoziciji, a sada na vlasti sa Srpskom naprednom strankom, menjamo Srbiju na bolje. Pozivam građane i Novog Sada i Vojvodine i Srbije da izađu na izbore 3. aprila i podrže budućnost Srbije i Aleksandra Vučića. Ne smemo da dopustimo da Srbijom ponovo zavlada prošlost i dosovski režim”, poručio je generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić.

“Pokret socijalista se zajedno sa svojim koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom bori za bolji život svih građana Srbije. Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin su svojim trudom i radom to i dokazali, bore se za sve građane, za svaki deo Srbije. Zbog toga sve više građana se okuplja oko politike Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Bečeja danas je pristupio Pokretu socijalista zato što su ljudi videli pun smisao politike za koju se bori Aleksandar Vulin i svi mi koji imamo tu čast da nas predvodi Aleksandar Vulin”, poručio je predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista AP Vojvodine Palimir Tot.

“Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine jednoglasno je odlučio da pristupi Pokretu socijalista. Odlučili smo se na ovaj korak, jer su Liga i Čanak izgubili kompas, a Pokret socijalista ima šta da ponudi građanima Srbije, ima politiku za koju se vredi boriti. Ima šta da ponudi svim građanima, bez obzira na versku ili nacionalnu pripadnost. Zato smo pristupili Pokretu socijalista i Aleksandru Vulinu”, istakao je Ferenc Tot bivši predsednik opštinskog odbora LSV-a u Bečeju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena