Yunet
 

Kultura

Igor Blažević u emisiji Lice nacije o muzici 80-ih

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. april 2022. • 08:33 •

Igor Blažević u emisiji Lice nacije o muzici 80-ih

Gost ovonedeljne emisije Lice Nacije bio je Igor Blažević – Prljavi inspektor Blaža. Pričao je o karijeri, ali otkrio i neke zanimljive stvari iz privatnog života.

Jedan od najvećih šoumena domaće muzičke scene Igor Blažević poznat pod umetničkim imenom Prljavi inspektor Blaža bio je gost Lica nacije. Veći deo emisije bio je posvećen muzici, ali su gledaoci imali prilike da saznaju i neke detalje iz njegovog privatnog života. Jedna od tih stvari je da je 10 godina proveo u Elektronskom računarskom centru Saveznog izvršnog veća i da taj period smatra važnim za svoj dalji život.

Govoreći o muzičkoj sceni ’80-tih godina Blažević se osvrnuo na „novi talas“ i objasnio koji bendovi su bili deo tog popularnog muzičkog pravca.

Blažević je istakao da je kolekcionar ploča i diskova i da je, kad je muzika u pitanju, pravi dinosaurus.

Prljavi inspektor Blaža se dotakao i toga koliko je korona virus uticao na živote svih nas, a posebno se osvrnuo na fizičku i socijalnu distancu.

Igor Blažević, Prljavi inspektro Blaža, kaže da ima potrebu da oraspoloži druge ljude i da mu je najvažnija razmena energije jer je to njegova pokretačka snaga. Prema njegovim rečima šarm života je često u nesavršenostima, nepreciznosti, nepravilnosti i da život zaista čine male stvari.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena