Yunet
 

Kultura

Tokom marta očekuje se bogat program u Kulturnom centru

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. mart 2022. • 19:09 •

Tokom marta očekuje se bogat program u Kulturnom centru

Kulturni centar Pančevo pripremio je bogat program za mart.  Svake subote u dva termina od 12 i 13 sati biće održane predstave za decu u dvorani, publiku očekuju koncerti, filmovi, izložbe i predstave. Osim toga, Nemanja Bogdanov, direktor ove kulturne ustanove najavljuje i rešavanje statusa Savremene galerije.

Tokom marta, publiku očekuje raznovrstan sadržaj. Nemanja Bogdanov direktor Kultrnog centra ističe da zbog velikog interesovanja, dečiji matine subotom će biti u dva termina.

Kulturni centar Pančevo našao je trajno rešenje za Galeriju savremene umetnosti, kaže Bogdanov. Ona će biti premeštena u jedan od gradskih lokala u centru grada.

U najavi je i digitalizaciju Kultrnog centra. Do kraja godine u planu je da se digitalizuje blagajna, što će omogućiti posetiocima on lajn kupovinu karata za sve programe.

U Kulturneom centru  pozivaju publiku  da  5. Mart  uživaju u Peterburškom ruskom čudu, pozorištu za pesmu I igru Moroška Iz Sankt Petersbuga, kao na I  koncert Narodnog orkestra iz Banatskog Novog Sela, koji je zakazan za 20. mart.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena