Yunet
 

Izbori

Selaković: Na čelu Srbije državnik koji je pobedio sve krize

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. mart 2022. • 20:29 •

Selaković: Na čelu Srbije državnik koji je pobedio sve krize

Srbija je danas, kada se menja svetski poredak i odnosi među državama, na velikom ispitu, ali na čelu ima onoga ko je svaki ispit u životu polagao sa najvišom ocenom, izjavio je član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

On je na predizbornom skupu te stranke u Užicu rekao da Srbija danas na čelu ima, ne političara nego državnika, zahvaljujući kome je prošla i krizu poplava 2014, i migrantsku krizu 2015, i kovid krizu 2020. godine.

„Proćićemo i ovu ukrajinsku krizu 2022. godine“, rekao je Selaković i pozvao sve da 3. aprila izađu na izbore i glasaju za Aleksandra Vučića.

„3. aprila svi, ne 51, ne 55, preko 65 odsto za Aleksandra Vučića, vi to možete. Mnogo je važno da ne bude tanka pobeda ili što predsednik često citira naše južnjake, pa kaže “tanka rakija“. Nemojte da sumnjate, neki jedva čekaju tanku pobedu da nam je dovedu u pitanje, zato je važno da bude ubedljiva, jaka, moćna“, poručio je Selaković.

Član Predsedništva SNS i kandidat za narodnog poslanika Ðorđe Dabić zahvalio je Aleksandru Vučiću na tome što se ulaže u Zlatiborski okrug, navodeći da se u taj deo države decenijama nije ulagalo.

„Vi ste prvi političar, državnik koji je došao, koji nam je nešto obećao i koji je to ispunio. Imamo auto-put, to više nije san, a osim toga imamo investicije u svaki deo našeg okruga“, rekao je Dabić.

Na skupu se obratila i članica Predsedništva SNS i kandidatkinja za narodnog poslanika Milica Nikolić, koja je rođena u Požegi.

Ona je istakla prirodna bogatstva Zlatiborskog okruga, ali i da su najveće bogatstvo tog kraja ljudi koji tu žive.

Navela je da je kao student putovala prugom Beograd-Bar od Požege do Beograda, za šta joj je trebalo četiri i po sata.

„To je slika Srbije iz 2012. godine. Danas se Srbijom vozovi kreću 200 kilometara čas i to je slika današnje Srbije. Zato sa ovog mesta u Zlatiborskom okrugu moramo da poručimo da nećemo u prošlost, hoćemo u budućnost. Da poručimo onima koji su bili na vlasti do 2012. godine da nećemo njihovo otimanje i pljačku sopstvenog naroda“, rekla je Nikolić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena