Yunet
 

Hronika

Podignuta optužnica protiv dva lica zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. april 2024. • 13:19 •

Podignuta optužnica protiv dva lica zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 2.4.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenih D.I. (rođen 1987. godine) i S.S. (rođen 1996. godine), obojica iz Sefkerina, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od dana 11.6.2022. do 13.6.2022. godine u Sefkerinu neovlašćeno radi prodaje prenosili odnosno držali opojnu drogu marihuanu u ukupnoj količini od kilogram i 515 grama neto mase, koja se nalazila u dva paketa.

Okrivljeni D.I. se tereti da je po dogovoru i uz navođenje okrivljenog S.S. navedenu opojnu drogu preuzeo od nepoznatog lica kod autobuske stanice na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Besni Fok, na potezu „Vrba“, te da ju je preneo putničkim vozilom do atara Sefkerina, na potezu „Velika utrina“, i ostavio pored betonskog mosta, do kanala za navodnjavanje, gde ju je S.S. držao, obojica sa namerom da se opojna droga proda kupcima na području opštine Opovo i grada Pančeva.

Okrivljenima se stavlja na teret da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena