Yunet
 

Hronika

Uhapšen pucač na Kotežu!

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. februar 2023. • 15:17 •

Uhapšen pucač na Kotežu!

Uhapšen je pucač koji je juče upucao u stomak M.B. (20), oko 16.30 sati u Pančevu, ekskluzivno saznaje regionalni informativni portal ePančevo.

Uskoro više konkretnih informacija o hapšenju…

Da podsetimo, juče su se u Pančevu dogodile dve pucnjave. M.B. (20), navijač fudbalskog kluba Crvena zvezda, upucan je oko 16.30 sati. Njega je nepoznati napadač upucao u stomak nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija ga je danas uhvatila.

“Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu, gde je odmah po prijemu i operisan. On je u gradu poznat kao simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda”, rekao je medijima dobro obavešteni izvor iz istrage i dodao da detalji pucnjave još nisu poznati.

Prema njegovim rečima, nekoliko sati nakon napada na ovog navijača, na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava. Navodno je reč o nastavku obračuna.

“Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspeo da pobegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobegao u pravcu Beograda”, napominje izvor iz istrage.

Pančevačka policija u saradnji sa kolegama iz Beograda intenzivno je radila na lociranju, identifikaciji i hapšenju osumnjičenih.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena