Yunet
 

Hronika

Uhapšen zbog nedozvoljenog prometa i skladištenja duvana

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. jul 2022. • 10:56 •

Uhapšen zbog nedozvoljenog prometa i skladištenja duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama i Policijske uprave Pančevo, zajedničkim radom zaplenili su više od tone osušenog duvana i uhapsili D. M. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno skladištenje robe i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, dok će protiv jednog pedesetpetogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je u jednom selu, u okolini Kovina, prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pedesetpetogodišnjaka, pronašla 693 kilograma osušenog duvana u listu koji, kako se sumnja, pripada osumnjičenom D. M.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog D. M., u istom selu, policija je pronašla još 454,5 kilograma osušenog duvana u listu i 23,1 kilogram rezanog duvana.

Osumnjičenom D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad