Yunet
 

Hronika

Prevrnuo se džip, pčele izujedale vozača, lekare i policajce

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. avgust 2021. • 12:33 •

Prevrnuo se džip, pčele izujedale vozača, lekare i policajce

U subotu oko 11 sati na izlasku iz Banatskog Novog Sela prema Vladimirovcu se prevrnuo džip sa prikolicom u kojoj su se nalazile košnice sa pčelama, koje su potom izletele i izujedale vozača, ali i policajce i lekare Hitne pomoći koji su pokušali da mu pomognu.

Kako mediji prenose, slučajni prolaznici su zaustavili vozila i prišli džipu koji se prevrnuo da bi pomogli vozaču u nevolji, ali ih je tada napao roj pčela. 

– Išao sam tim putem i odmah potrčao da vidim sta se dešava, a za mnom su krenuli i ostali učesnici u saobraćaju. Najednom sam shvatio da me pčele ubadaju. Bile su neumoljive! Nisam znao šta me je snašlo i otkud one, ali sam potom ugledao prevrnute košnice i sve mi je bilo jasno. Video sam i vozača džipa kako maše rukama pokušavajući da se odbrani – rekao je očevidac drame.

Ubrzo su pristigle i ekipe policije i Hitne pomoći, koji su takođe pokušali da podmognu vozaču džipa, ali su pčele počele i njih da ujedaju. 

– Pčele su, naravno, počele i njih da ubadaju, pa su morali nakratko da se povuku. Održavali su komunikaciju s vozačem i utvrdili su da je on dobro. Izgledalo je kao da je drama trajala čitavu večnost. Tako nešto nisam nikad u životu video. Oko 1.000 pčela leti oko vas i ubada vas. Srećom, počele su da se smiruju i nisu više bile tako agresivne, pa su lekari i policajci uspeli da dođu do vozača i izvuku ga iz vozila – objašnjava očevidac.

Niko nije ozbiljno povređen.

– Drago mi je da smo svi prošli dobro. Doduše, morao sam da odem u najbližu apoteku i kupim lekove zbog uboda. Povrede imaju i policajci i lekari, ali su svi dobro – kaže on.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad