Yunet
 

Društvo

Uspešni đaci iz Plandišta

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. april 2024. • 12:01 •

Uspešni đaci iz Plandišta

Nadomak Plandišta u Velikoj gredi nalazi se Osnovna škola „Jovan Sterija Popović“ koju pohađa oko sto đaka zajedno sa izdvojenim odeljenju u Miletiću koje je od velikog značaja mališanima koji u tom mestu žive i pohađaju prva četiri razreda jer ne maoraju da putuju.

Imamo dosta aktivnosti u koje su deca uključenja kao što su Internacionalni dani , imamo dramske sekcije kao i likovne Svet umetnosti kao i pomoć oko izrade domaćoh zadataka, rekla je Ankica Glamočlija direktorka.

Direktorka Osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ Ankica Glamočlija istakla je da prate sva takmičenje i na njima deca učestvuju.

Ima dosta konkursa na kojima smo učestvovali naša učenica je osvojila iz engleskog jezika četvrto mesto na republičkom takmičenju. Bili su i Dani informatike gde smo ostvarili zapažene rezultate. Učestvovali smo na litereanom konkurusu Lekinim perom .

Učenici ove škole imaju dobre uslove za učenje jer je škola u Velikoj gredi renovirana i uređena kako bi učenici imali što bolje uslove za učenje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena