Yunet
 

Društvo

Promenjena stolarija u Mikinoj školi , sredstva obezbedio NIS

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. april 2024. • 15:16 •

Promenjena stolarija u Mikinoj školi , sredstva obezbedio NIS

U osnovnoj školi „Miroslav Antić“ zahvaljujući sredstvima Kompanije NIS zamenjena je sva stolarija na djačkim toaletima. Kompanija NIS je za ovu namenu obezbedila milion i 500 hiljada dinara.

Rukovodstvo Osnovne škole „Miroslav Antić“ trudi se da svake godine uradi po nešto u školi kako bi se obezbedila što kvalitetnija nastava učenicima, ali kako bi i prostor bio što lepši i uređeniji. Sada zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Kompanija NIS zamenjeno je 40 štokova i vrata na djačkim toaletima, rekla je za RTV Pančevo Dragana Krstić – direktorka OŠ „Miroslav Antić“.

– Kompanija NIS AD Novi Sad je donirala sredstva za zamenu unutrašnje stolarije. Ove godine smo u januaru tokom zimskog raspusta i kasnije tokom vikenda zamenili potpuno stolariju na djačkim toaletima, 40 štokova i vrata je zamenjeno i stvoreni su bolji i kvalitetniji uslovi za djake. U isto vreme podigli smo i nivo higijene i mogućnost da deca bezbednije borave u toaletima.

Radovi su izvedeni u celoj školi, u prizemlju i na spratu, naglasila je Dragana Krstić.

– NIS je odvojio milion i 500 hiljada dinara i sva sredstva su utrošena u roku, jer smo mi jedna ozbilja škola a imao saradnju sa jednom izuzetno velikom odgovornom kompanijom. Mnogo nam znači ta vrsta pomoći

U Osnovnoj školi Miroslav Antić planiraju da i u narednom periodu nastave uspešnu saradnju sa Kompanijom NIS.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena