Yunet
 

Društvo

Grad Vršac u saradnji sa JKP „Drugi oktobar” nastavlja da radi na unapređenju javne površine

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. april 2024. • 11:00 •

Grad Vršac u saradnji sa JKP „Drugi oktobar” nastavlja da radi na unapređenju javne površine

Grad Vršac, u saradnji sa JKP “Drugi Oktobar”, nastavlja predano da radi na unapređenju javne površine, u cilju pružanja što boljih usluga našim sugrađanima. Postavljanje novog i zamena starog mobilijara, jedna je od poslednjih aktivnosti koja će doprineti lepšem i funkcionalnijem izgledu gradskih prostora.

“Radnici JKP „Drugi Oktobar“, naročito sektor održavanja javnih površina, na terenu izvode poslove uređenja javnih i zelenih površina širom Grada. Na Trgu Pobede zamenjene su daske na 28 klupa, čime se podiže estetski i funkcionalni standard ovog centralnog gradskog prostora. Povoljni vremenski uslovi idu u korist dinamike izvođenja radova, što omogućava da se svi poslovi odvijaju po utvrđenom planu. Ovo je važan korak ka stvaranju prijatnijeg okruženja za sve građane Vršca. Pozivamo građane da se pridruže našim akcijama, uređenjem svojih dvorišta, terasa i balkona i da dobrim primerom pokažu kako se održavaju i uređuju javne površine. Ujedno se zahvaljujemo na razumevanju zbog trenutno blokiranih javnih površina koje su u procesu sređivanja“ istakao je Dejan Čebzan, član Gradskog veća za infrastrukturu.

Ova inicijativa je samo jedan od koraka ka stvaranju lepšeg, funkcionalnijeg i prijatnijeg okruženja za sve građane Grada Vršca. Uz podršku Grada i kontinuiranim radom nadležnih institucija, gradski prostori postaju mesta gde se susreću komfor, estetika i zajednički interes za očuvanje i unapređenje životne sredine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena