Yunet
 

Društvo

Autobusi Pantransporta saobraćaju  na vreme na svim relacijama

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. april 2024. • 15:05 •

Autobusi Pantransporta saobraćaju  na vreme na svim relacijama

Autobusi Pantransporta na linijama koje prolaze kroz naselje Strelište i oni koji koriste Ulicu Dimitrija Tucovića saobraćaju izmenjenim trasama zbog radova koje se izvode u ovim delovima grada. Prema rečima Ivana Cvetanovića šefa saobraćaja u Pantransportu nema većih kašnjena autobusa na ovim linijama.

Od početka marta autobusi na linijama 6 i 7 kroz naselje Strelište, saobraćaju izmenjenim trasama zbog radova u ovom delu grada. Takođe, linije 2, 3, 22 i 24 ne koriste ulicu Dimijtrija Tucovića jer je ona zatvorena sa saobraćaj zbog radova već idu alternativnim putevima. Prema rečima Ivana Cvetanovića šefa saobraćaja u Pantransportu, tokom saobraćajnog špica moguća su manja kašnjenja.

„Povećano je prevozno vreme, 5, 6 minuta je duži prevoz za Kačarevo i Jabuku, ali stiže se na vreme nema nekih kašnjenja, u špicu bude kašnjenje svega par minuta, uspevamo da stignemo. Putnici su već navikli na alternativna stajališta, tako da možemo da kažemo da to funkcioniše dobro. Na Strelištu je i dalje na snazi duplo ulaženje u naselje, a imamo najave da će oko 15. aprila da budu završeni radovi u Ulici Ive Andrića i Stevana Sremca pa razmišljamo da vratimo 6 i 7 kroz deo Strelišta koji smo koristili. Javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena. Očekujemo da će se znatno smanjiti vreme vožnje kada se to bude dogodilo“, izjavio je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu

Od četvrtaka sve linije Pantransporta saobraćaju u punom kapacitetu posle mini raspusta.

„Imali smo smanjen obim saobraćaja jer deca nisu išla na nastavu, a od jutros je pun kapacitet na ulicama. Imamo dodatne polaske koje obavljamo do Kačareva, Glogonja i iz drugih naseljenih mesta, tako da sve funkcioniše vrlo dobro“, rekao je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu.

U ovom transportnom preduzeću potsećaju da prodaja mesečnih karata će trajati do subote 6. aprila, kada korisnici njihovih usluga mogu dopuniti svoju kartu od 7 do 15 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena