Yunet
 

Društvo

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla radove na rekonstrukciji ulice Kneza Mihaila Obrenovića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. mart 2024. • 16:20 •

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla radove na rekonstrukciji ulice Kneza Mihaila Obrenovića

U Pančevu je početkom marta počela rekonstrukcija drugog dela ulice Kneza Mihaila Obrenovića. U toku je prva faza radova od ulice Milke Marković do ulice Oslobođenja, a radovi se trenutno izvode do ulice Serdar Janka Vukotića odnosno do Čumićeve ulice. Radove je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Tokom prošle godine završena je prva faza radova u ulici kneza Mihaila Obrenovića koja je direktno finansirana od strane grada Pančeva. U toku je druga faza radova od ulice Milke Marković do ulice Oslobođenja, a trenutno se radovi izvode na prvoj fazi do ulice Serdar Janka Vukotića odnosno do Čumićeve ulice istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Zbog dinamike radova u saradnji sa rukovodstvom Doma zdravlja Pančevo i Osnovne Škole Isidora Sekulić dogovoreno je da pacijenti ambulante Novi Svet budu izmešteni u ambulantu na Strelištu, a učenici OŠ Isidora Sekulić usmereni na drugi ulaz škole iz ulice Milke Marković. O ovim izmenama građani su blagovremeno obavešteni, ističe gradska menadžerka.

Pored trotoara, kolovoza i podzemnih instalacija biće urađena i nova parking mesta ističe Maja Vitman.

Gradska menadžerka ističe da su radovi na rekonstruciji putne infrastrukture veoma značajni imajući u vidu da je naselje Tesla veoma bitno za Grad Pančevo i da je veliki broj ulica bio u prilično lošem stanju.

Žarko Rakočević predsednik saveta mesne zajednice Tesla kaže da su radovi koji se trenutno izvode od bitnog značaja za ovo naselje i da će završetkom radova ulica zasijati u punom sjaju.

Milan Živkov jedan od meštana Tesle istakao je da su jedva čekali početak radova, a ujedno se zahvaljuju i Gradskoj upravi koja je omogućila da rekonstrukcija počne u što kraćem roku.

Rok za završetak radova cele ulice od 554 metra je maj 2025 godine,dok je predviđeno vreme za završetak 1. Faze radova 4. jul 2024. godine. Vrednost investicije iznosi oko 149 miliona dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena