Yunet
 

Društvo

Komitet za bezbednost saobraćaja podelio 334 auto-sedišta

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. mart 2024. • 20:45 •

Komitet za bezbednost saobraćaja podelio 334 auto-sedišta

Komitet za bezbednost saobraća i grad Pančevo obezbedili su auto- sedišta za decu koja su rođena tokom 2022 i u prvoj polovini 2023 godine. Za ovu namenu Komitet je obezbedio 4 miliona i 700 hiljda dinara. Auto sedišta uručena su u Gradskoj upravi roditeljima koji su se javili na konkurs.

Gradski komitet za bezbednost saobraća nastalja sa akcijom podele auto-sedišta deci sa teritorije grada Pančeva. Obezbeđeno je 24 miliona i 700 hiljda dinara za ovu namenu i kupljeno je 800 auto-sedišta, kaže Tatjana Božić, gradska većnica za obrazovanje i član gradskog Komiteta za saobraćaj.

Roditelji koji su se prijavili za auto- sedišta pre podela prisustvovali su predavanju koje je održala Agencija za bezbednost saobraćaja. Ističu da im je ova vrsta pomoći veoma značajna.

Tatajan Božić ističe da će grad Pančevo i Komitet za bezbednost saobraća nastaviti sa akcijom podele auto-sedišta. Osim toga u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja biće organizovano niz aktivnosti koje su usmerene na bezbedno učestvovanje u saobraćaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena