Yunet
 

Društvo

GU Pančevo: Dodela boračkih legitimacija za zasluge u ratovima devedesetih

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. mart 2024. • 15:42 •

GU Pančevo: Dodela boračkih legitimacija za zasluge u ratovima devedesetih

U Velikoj Sali Gradske uprave, pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić uručila je boračke legitimacije hrabrim borcima koji su svoju zemlju branili tokom ratova devedesetih. Grad Pančevo najavljuje dalju dodelu legitimacija kako bi se pružile brojne pogodnosti tim neustrašivim veteranima koji su se nesebično borili za Srbiju u ratovima devedesetih godina.

U Gradskoj upravi dodeljene su boračke legitimacije sugrađanima koji su našu zemlju branili u periodu od 1990 do 1999. Legitimacije im je svečano uručila Sanja Lakić pomoćnik ministra.

Danas Srbija veoma vodi računa o borcima koji su za vreme rata nesebično branili našu zemlju. Uručivanjem Boračkih legitimacija želimo da tim ljudima omogućimo mnoge pogodnosti, istako je Milenko Čučković, gradski većnik za rad zapošljavanje i socijalnu politiku.

Naši sugrađani,borci iz ratova devedesetih istakli su da im ove legitimacije mnogo znače.

Sada je 91 borac dobio boračku legitimaciju. U Gradskoj upravi grada Pančeva naglašavaju da će i ostalim hrabrim borcima ratova devesetih godina biti dodeljene ove legitimacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena