Yunet
 

Društvo

Pripreme u OŠ „Josif Pančić“ za Međunarodni dan žena

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. mart 2024. • 16:49 •

Pripreme u OŠ „Josif Pančić“ za Međunarodni dan žena

Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ tradicionalno, kao i svake godine, priprema se za proslavu Međunarodnog dana žena na svoj prepoznatljiv način – kroz izradu predivnih cvetnih aranžmana. Ovog puta, u centru pažnje su bili učenici trećeg razreda, budući tehničari hortikulture, koji su sa posebnom pažnjom i predanošću pristupili pripremama za ovaj praznik.

Učenice trećeg razreda Poljoprivredne škole “Josif Pančić” podelile su sa nama kako se pripremaju za ovaj poseban praznik Pod mentorstvom svoje razredne Jasmine Dimitrijević, učenici su uložili trud i kreativnost kako bi stvorili cvetne aranžmane koji će oduševiti sve žene koje ih budu dobile na poklon.

Profesorka Jasmina Dimitrijević istakla je važnost ovakvih aktivnosti za učenike: „Osim što razvijaju svoje veštine u hortikulturi, ove aktivnosti podstiču timski rad, kreativnost i empatiju kod učenika. Ponosna sam na njihov trud i posvećenost.“

Nakon razgovora s učenicama, jasno je koliko im je važno da svojim radom ulepšaju ovaj poseban dan za sve žene. Njihova predanost i entuzijazam su inspiracija i podsećanje na lepotu, pažnje i ljubavi koja se iskazuju kroz jednostavne, ali predivne cvetne aranžmane.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena