Yunet
 

Društvo

Vršac: Bilbord za najbolje učenike

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. februar 2024. • 16:39 •

Vršac: Bilbord za najbolje učenike

Grad Vršac, tradicionalno, već tri godine putem bilborda promoviše svoje najbolje učenike, odnosno učenike generacije vršačkih osnovnih i srednjih škola.

I ove godine, grad Vršac, putem bilborda, promoviše svoje najbolje učenike, odnosno učenike generacije osnovnih i srednjih škola. Najbolji učenici, kao i učenici koji su na republičkim takmičenjima postigli sjajan rezultat osvojivši jedno od prva tri mesta, nagrađeni su novčanom nagradom.

„Želimo da ih dodatno nagradimo i pokažemo koliko smo ponosni na njih, da naši sugradjani upoznaju naše najbolje djake, a učenicima ukažemo poštovanje i priznanje za dosadašnji rad i postignute rezultate. Želim da iskažem zahvalnost što na odličan način predstavljaju svoje škole i svoj Grad. Reakcije sugrađana su zaista pozitivne i mislim da na pravi način promovišemo znanje i postignuća našiš mladih sugradjana. Imamo ukupno 22 učenika generacije iz naših osnovnih i srednjih škola. Svima njima želim uspeh u daljem školovanju i radu, a Grad Vršac će uvek biti tu da nagradi i podrži ove mlade i talentovane ljude, jer su oni budućnost našeg Grada“, izjavio je Miroslav Lepir, član Gradskog veća za obrazovanje, rekao je Miroslav Lepir, član gradskog veća za obrazovanje.

Nagradu dobijaju i učenici koji učestvuju u radu i projektima Istraživačke stanice „Petnice“, a uskoro će biti raspisan i Konkurs za dodelu materijalne pomoći učenicima srednjih škola i studentima sa teritorije Grada Vršca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena