Yunet
 

Društvo

JP „Kovinski komunalac“:  Kupljene mašine za  bolji i kvalitetniji posao

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. februar 2024. • 09:00 •

JP „Kovinski komunalac“:  Kupljene mašine za  bolji i kvalitetniji posao

Prošle godine bilo je značajanih ulaganja u Javnom preduzeću „Kovinski komunalac“, kaže direktor Milan Milovanov. Iz sopstvenih sredstva kupljen je višenamenski bager, koji je u velikoj meri olakšati posao radnicima ovog preduzeća koje u svojoj nadležnosti ima više delatnosti.

– Bager koji ima i gusenice i točkove i po tome je zanimljiv. Prednost ove mašine je što se može staviti više različitih priključaka. Mi smo prošle godine nabavili i brzu spojku i dodatak za razbijanje betona. Ove godine imamo nameru da kupimo još jedan priključak, koji će nam omougćiti da radimo na održavanju putnih pojaseva, rekao je Milan Milovanov – direktor JP „Kovinski komunalac“.

Osim bagera koji je bio i najveća investicija kupljeno je i nekoliko manjih mašina. Kovinski komunalac ima novu generaciju usisivača za ulice, a nabavljen je i nov valjak za popravku udranih rupa.

– On će nam mnogo značiti za popunjavanje rupa posle naših intervencija na terenu. Značiće nam i za popravku udarnih rupa, jer u razgovoru sa opštinom došli smo na ideju da mi peuzmemo i taj posao. Kupli smo i mašini da podbušivanje koja nam je mnogo nedostajala. Najviše se koristi pri izradi i rekonstrukciji vodovodne mreže. Kupli smo i jednu zanimljivu mašinu, to je usisivač za ulice koji sam ja video na sajmu i želeo sam da i mi to imamo. ponosan sam što naše preduzeće ima jednu ovakvu mašinu, rekao je Milan Milovanov – direktor JP „Kovinski komunalac“

Milan Milovanov ističe da je nabavljen i novi kamion putar za prevoz radnika i opreme i da sada i radna jedinca zelenilo i građevinksi poslovi imaju po jedno ovakvo vozilo

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena